Over mij

Over EtenbijSindy.nl

Hoi, ik ben Sindy, en welkom op mijn plekje op het internet! Deze foodblog is mijn poging tot het digitaliseren van mijn receptenboekje. Vroeger schreef ik alles op in mijn receptenboekje. Dat is door mijn grote verzameling aan recepten helaas wat minder overzichtelijk geworden, dus toen besloot ik om deze blog te starten! Alles wat ik eet of aan mijn familie en vrienden voorschotel, komt op deze blog te staan. Zo kom jij ook te weten hoe het is om bij mij thuis te eten en vandaar de naam: “Eten bij Sindy”! Beetje bij beetje zal ik deze blog compleet maken met mijn favoriete recepten en handige tips, tricks en tools voor het koken en bakken.

Over Sindy

Lekker eten is voor mij belangrijk, omdat ik ermee ben opgegroeid. Mijn ouders hadden namelijk een Chinees restaurant waar mijn vader ook de chefkok van was en mijn moeder kon gewoon lekker koken. Ik kan erg genieten van een lekkere maaltijd en ik kan er ook gewoon op verheugen! Een simpele boterham wegschuiven als avondmaal doet het gewoon niet bij mij.

Om altijd te kunnen genieten van lekker eten, werd het dus tijd om zelf te leren koken. Alles wat ik nog niet wist toen ik het huis uit was, heb ik al kokend en bakkend gewoon via het internet geleerd. Alle handige tips en trucs die ik in de loop der jaren heb opgepikt, zal ik dan ook graag met jullie delen op deze blog. Het maken van een blog voor mijn recepten was voor mij een zeer logische keus, aangezien websites maken mijn werk is. Ik doe het echter ook graag voor mijn plezier, met deze blog als gevolg!

Over Sindy’s recepten

Mijn recepten bestaan uit makkelijke gerechten tot gerechten waar je iets meer moeite voor moet doen, maar echt moeilijk zou ik ze niet noemen. Ik houd namelijk ook niet van uren in de keuken staan, want lekker eten moet wel haalbaar zijn! Dit geldt ook voor alle zoete lekkernijen die ik bak.

Mijn basis ligt in de Aziatische keuken, maar eigenlijk varieer ik zoveel in mijn gerechten, dat het niet te categoriseren valt. Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat ik regelmatig geïnspireerd raak door wat ik buiten de deur heb gegeten. Ik hoop dat jullie door mijn blog ook geïnspireerd raken om eens wat nieuws te proberen in de keuken! Ik wens jullie alvast veel kook- en bakplezier bij het lezen van mijn blog. 

Contact: info@etenbijsindy.nl