Nieuwe layout
Mededelingen

Nieuwe layout!

Hoera! Eten bij Sindy heeft een nieuwe layout!  De stijl is hetzelfde gebleven, maar het werd eens tijd dat ik mijn recepten wat overzichtelijker in kaart bracht. De eens zo lange pagina aan recepten is nu veranderd in een mooi overzicht. Als je met je cursor bovenop het plaatje met ingrediënten gaat staan, zie je nu ook het eindresultaat! Hieronder nog een overzicht van wat er allemaal nog meer nieuw is.

Meer manieren om recepten te vinden

Bovenin het menu kun je de receptenindex vinden en een index van al mijn tips en trucs. Er zijn nog niet zoveel tips en trucs, maar binnenkort meer; zeker weten! Klik op de categorienamen als je meer houdt van lekker browsen tussen de foto’s. Mocht je naar iets specifieks op zoek zijn, maak dan gebruik van de zoekbalk!

Ontdek andere recepten via gerelateerde artikelen

Onderin elk recept vind je nu ook gerelateerde artikelen. Dit zijn recepten die een ingrediënt hebben dat overeenkomt met het recept dat je aan het bekijken bent. Handig voor de weekplanning! Het is in principe hetzelfde als wat er zich in mijn hoofd afspeelt bij het doen van boodschappen, haha.

Extra indicaties bij het recept

Ik heb al mijn recepten nu aangevuld met moeilijkheidsgraad, tijdsindicatie en portiegrootte. De “makkelijke” recepten zijn vaak voor die dagen dat ik gewoon wat op tafel wilt zetten zonder teveel moeite en “gemiddelde” recepten zijn voor als ik wel meer dan een halfuurtje kwijt kan. Voornamelijk is het dan meer snijwerk o.i.d., maar de bereiding is niet per se moeilijker. Moeilijke recepten bestaan tot dusver niet op mijn blog, haha.

Volg Eten bij Sindy op social media

Je kunt Eten bij Sindy nu volgen op al deze social media kanalen: FacebookInstagram, Pinterest en Twitter. Hiermee mis je geen enkel recept! Natuurlijk zijn de nieuwsbrief en RSS-feed er ook nog. Bovendien heeft elk artikel nu ook share buttons waarmee je artikelen makkelijk kunt delen via social media of de mail!

Naast de share buttons is er ook een printknop. Mijn recepten hebben tegenwoordig namelijk een printvriendelijke weergave zonder plaatjes; dat bespaart je dus inkt! Maar ook de mobiele weergave is verbeterd, waardoor het printen van recepten misschien wel helemaal overbodig is. 

Veel kook- en bakplezier!

2 Reacties

  • Tamar

    Hoi Sindy,

    Bij mijn zoekvraag via Google kwam ik op jouw blog terecht. Nu blog ik zelf zo’n twee jaar,
    maar het lukt me niet om pagina’s goed te krijgen met recepten. Bij jou ziet dat er zo goed uit, maar ik kan de links niet plaatsen. Nu heb ik ook een trage computer, maar toch doe ik iets niet goed. Zou jij mij een beetje op weg kunnen helpen als collega foodie en collega blogger? Zou ik leuk vinden! Ik hoor graag van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *